ANTONIO CARRARO 

Het Italiaanse ANTONIO CARRARO is marktleider op het gebied van multifunctionele tractoren voor groenonderhoud, werken in de kassen, tuinbouw, fruitteelt en het onderhoud van terreinen en wegen. Eén van de doelstellingen van het bedrijf is, om de beste oplossing aan zijn klanten aan te bieden door het vervaardigen van speciale producten, zoals bijvoorbeeld omkeerbare tractoren met hydrostaat of knikgestuurde rupstractoren.

ANTONIO CARRARO is een familiebedrijf dat grote waarde hecht aan traditie. En vanaf het begin heeft ANTONIO CARRARO ernaar gestreefd, om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Dit staat hoog in het vaandel van het bedrijf!

Het begin

In 1910 bouwde Giovanni Carraro, op de leeftijd van 20 jaar, de eerste multifunctionele agrarische machine. Begonnen als smederij, ontwikkelde het bedrijf zich in korte tijd naar een industrieel bedrijf dat zaaimachines ging produceren, en later traditionele tractoren. In 1960 stichtte ANTONIO CARRARO, de jongste van  de 6 zonen van Giovanni, het bedrijf “Antonio Carraro di Giovanni” en werd de eerste enkelassige tractor “Scarabeo” ontwikkeld.

Tegenwoordig

Na een interne herstructurering met behulp van Porsche Consulting, is ANTONIO CARRARO klaar om nieuwe uitdagingen op de wereldmarkt te nemen. Doel is een voortdurende verbetering van alle activiteiten.

In Nederland wordt ANTONIO CARRARO vertegenwoordigd door  HISSINK & ZONEN.

 

ANTONIO CARRARO WEBSITE

 

 

 

 

Meer informatie over Antonio Carraro