Antonio Carraro 

Het Italiaanse Antonio Carraro is marktleider op het gebied van multifunctionele tractoren voor groenonderhoud, werken in de kassen, tuinbouw, fruitteelt en het onderhoud van terreinen en wegen. Eén van de doelstellingen van het bedrijf is, om de beste oplossing aan zijn klanten te bieden door het vervaardigen van speciale producten, zoals omkeerbare tractoren of knikgestuurde rupstractoren.

Meerdere modellen beschikken over de unieke combinatie van een continu variabele aandrijving en het RGS omkeersysteem. Met deze zeer efficiënte tractoren kunt u in veel gevallen met één tractor bijna alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Met het omkeersysteem kunt u in enkele seconden de stoel en bediening omkeren, waardoor u altijd perfect zicht heeft op de werkzaamheden.

Hoge kwaliteit en uitdagingen

Antonio Carraro is een familiebedrijf dat grote waarde hecht aan traditie. Vanaf het begin heeft Antonio Carraro ernaar gestreefd om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Dit staat hoog in het vaandel van het bedrijf!

Na een interne herstructurering, met behulp van Porsche Consulting, is Antonio Carraro klaar om nieuwe uitdagingen op de wereldmarkt aan te gaan.

In Nederland wordt Antonio Carraro vertegenwoordigd door Hissink.

Antonio Carraro ACTIO-chassis

Uniek ACTIO-chassis

Het gepatenteerde ACTIO-chassis zorgt voor stabiliteit en constante grip op alle wielen. De voor- en achteras volgen afzonderlijk van elkaar het terrein en kunnen vijftien graden kantelen.

RGS omkeersysteem Antonio Carraro

RGS-omkeersysteem

Veel modellen zijn uitgerust met het RGS-omkeersysteem. Hiermee is de rijrichting in enkele seconden volledig om te keren.


Antonio Carraro continu variabele aandrijving

Hydrostatisch / mechanisch

Meerdere modellen zijn voorzien van een hydrostatische continu variabele aandrijving. Daarnaast zijn er ook Antonio Carraro tractoren met een mechanische aandrijving.


Antonio Carraro knikbesturing

Voorwiel- of knikbesturing

Dankzij de korte wielbasis en de kleine draaicirkel is een Antonio Carraro met voorwielbesturing al erg wendbaar. Om nog wendbaarder te zijn, is er ook een ruime keuze aan knikgestuurde tractoren.

Cabine Antonio Carraro

Comfortabele cabine

Tractoren met meer dan 38 pk kunnen veelal uitgerust worden met een cabine. Deze cabine biedt een maximaal comfort en veiligheid. Tevens is de cabine uitgerust met een verwarming en airco.

Antonio Carraro smalspoor trekker

Smal of breed

Het ruime aanbod van Antonio Carraro bestaat uit smalle en brede tractoren. Zo heeft de SN slechts een minimale buitenbreedte van 98 cm. De brede tractoren hebben een minimale buitenbreedte van 184 cm. Ook is dubbellucht een optie.