< terug naar nieuws

Drie verschillende Tony's afgeleverd

Onlangs hebben wij drie verschillende Antonio Carraro Tony-modellen afgeleverd, waaronder de eerste Mach 4 Tony in Nederland. Deze nieuwe rupstrekker beschikt over de combinatie van unieke eigenschappen, zoals de variabele Tony transmissie, het RGS-omkeersysteem en knikbesturing.

De Mach 4 Tony wordt gekenmerkt door vier rubberrupsen, die samen met het relatief lage gewicht van de trekker zorgen voor een bodemdruk van slechts 190 gram per cm². Hierdoor kan de trekker zelfs onder natte omstandigheden werk uitvoeren, zonder de ondergrond te beschadigen. Zo kan de Mach 4 Tony werkzaamheden uitvoeren op plaatsen waar geen enkele andere trekker terecht kan.

Naast de Mach 4 Tony is ook een fuseegestuurde Tony 8900 TR en een gebruikte Tony 10900 SR met knikbesturing afgeleverd. Net als de Mach 4 Tony beschikken deze modellen over de variabele Tony-transmissie en het RGS-omkeersysteem.

Alle Tony-modellen zijn voorzien van de modernste technieken. Zo combineert de Tony-transmissie topprestaties met gebruikersgemak. Met deze variabele transmissie heeft de bestuurder de mogelijkheid om diverse parameters in te stellen, voor elke type terrein, werktuig en rijstijl.


Antonio Carraro Mach 4 Tony

Antonio Carraro Tony 8900 TR

Antonio Carraro Tony 10900 SR