< terug naar nieuws

Recente afleveringen

 

Antonio Carraro Tigre 3800

 

Onlangs hebben we deze Antonio Carraro Tigre 3800 mogen afleveren. Deze fusee gestuurde trekker is voorzien van een 25,7 pk sterke stage V motor en heeft alles wat nodig is voor een goede inzetbaarheid. Zo beschikt hij onder andere over een sterke driepuntshefinrichting, vierwielaandrijving, vier even grote wielen en een goede toegankelijkheid.

Mede dankzij het unieke Actio-chassis en de lage opbouw heeft de Tigre 3800 een zeer goede stabiliteit en hoge trekkracht. Ondanks de lage opbouw heeft deze compacte trekker toch een hoge bodemvrijheid.

 

TP 175 Mobile 

 

Recent hebben wij deze TP 175 Mobile afgeleverd. De houtversnipperaar is voorzien van het nieuwe TP Pilot+ no-stress systeem. Net zoals de vorige TP Pilot voorkomt deze bediening overbelasting, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de maximale capaciteit van de versnipperaar verzekerd wordt. Verder is het systeem nu voorzien van enkele nieuwe functies.

In navolging van de TP 215 Mobile en TP 280 Mobile, beschikt de 175 Mobile nu ook over TP Easy Control. Dit elektrische bedieningssysteem vervangt de mechanische bedieningshendel en is aan beide zijkanten van de invoertrechter terug te vinden.