< terug naar nieuws

Recent afgeleverde machines

Een overzicht van enkele machines die wij recent hebben afgeleverd.


Antonio Carraro TTR 4400

Afgeleverd: Antonio Carraro TTR 4400

De Antonio Carraro TTR 4400 is een professionele, multifunctionele tractor van 38 pk. De TTR 4400 is ontworpen om het ultieme te bieden in productiviteit, bedieningsgemak en comfort. De tractor is standaard uitgerust met Antonio Carraro's ACTIO-chassis en RGS-omkeersysteem. De hydrostatische transmissie heeft een variabele snelheid van 0 tot 30 km/u. 


FSI B22

Afgeleverd: FSI B22

De FSI B22 is een zelfrijdende stobbenfrees met hydraulische aandrijving op de wielen. Deze smal gebouwde machine gaat probleemloos door deuropeningen van 70 cm. De FSI B22 is zeer eenvoudig te bedienen en is ontworpen voor professioneel gebruik. Een draaikrans tussen de stobbenfrees en het chassis zorgt voor een gemakkelijke en soepele zwenkbeweging van de stobbenfrees, zonder dat de wielen verplaatst hoeven te worden. 


Vimas Eco-Cleaner

Afgeleverd: Vimas Eco-Cleaner 

Met de Vimas Eco-Cleaner kunt u op een mechanische manier onkruid onder en tussen de bomen bestrijden. Omdat dit het gebruik van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen voorkomt, is deze machine zeer geschikt voor onder andere de biologische fruitteelt.

De Vimas Eco-Cleaner is een draadmaaier die onkruid wegslaat. Gemiddeld gezien wordt deze machine gebruikt met een werksnelheid van 8 km/u.

 


TP 175 MOBILE

Afgeleverd: TP 175 MOBILE

Deze TP 175 MOBILE weegt nog geen 750 kg en is voorzien van een stage V dieselmotor. De houtversnipperaar is geschikt om hout met een maximale diameter van 175 mm te verwerken.

Deze houtversnipperaar is ook leverbaar met een benzinemotor of in een volledig elektrische uitvoering.


TP 215 MOBILE

Afgeleverd: TP 215 MOBILE

Deze TP 215 MOBILE kan stammen van 215 mm verwerken. Met zijn krachtige horizontale invoerwals zorgt deze houtversnipperaar voor vernieuwing op de markt van 20 cm versnipperaars. In dit geval is de houtversnipperaar gemonteerd op een draaibaar tandemonderstel.