< terug naar nieuws

Seppi's afgeleverd

Recent hebben wij meerdere Seppi M. machines mogen afleveren, waaronder een SMO, Midiforst en S9 Dyna.

 

Seppi M. SMO

 

Onlangs hebben wij deze Seppi M. SMO afgeleverd. Al meer dan 40 jaar wordt de Seppi M. SMO wereldwijd gebruikt voor het maaien van gras, snoeihout en vegetatie tot Ø 7 cm. De klepelmaaier is geschikt voor tractoren van 50 tot 120 pk. Door de zijverstelling kan de maaier naar rechts verplaatst worden.

 

Seppi M. Midiforst

 

De populaire Seppi M. Midiforst is een krachtige, maar compacte bosklepelmaaier, geschikt voor het maaien en verkleinen van hout tot 25 cm.


Deze Seppi M. Midiforst hebben wij geleverd met een werkbreedte van 200 cm. De machine is ook beschikbaar met een werkbreedte van 175 en 225 cm.

 

Seppi S9 Dyna

 

De Seppi S9 Dyna is geschikt voor tractoren van 100 tot 180 pk en maait gras en vegetatie tot Ø 9 cm.

De S9 dyna beschikt over een krachtige hydraulische sideshift en innovatieve, piramidevormige driepuntsbok. Hierdoor is de klepelmaaier zowel in de front als achter de trekker te gebruiken. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig staal met aan de binnenkant vervangbare slijtplaten. De klepelmaaier beschikt onder andere over een spiraalrotor, sterke klepels, dubbele tegenmessen, verstelbare afdekkap en een verstelbare looprol.