< terug naar nieuws

Antonio Carraro SRX 5800 Tora voor het eerst in Nederland

 

Met een minimale buitenbreedte van 98 cm


De nieuwe SRX 5800 Tora staat sinds deze week bij ons in de showroom. Met een minimale buitenbreedte van slechts 98 cm behoort deze trekker tot de smalste modellen van Antonio Carraro. Dankzij de knikbesturing en korte wielbasis is de trekker extra wendbaar.

De Antonio Carraro SRX 5800 Tora is uitgerust met een stage V motor van 52 pk. Met deze sterke Yanmar motor garandeert Antonio Carraro een maximale efficiëntie en minimaal brandstofverbruik.

Naast de uitvoering met 52 pk is de SRX Tora ook leverbaar met een stage V motor van 66 pk. Beide modellen zijn optioneel verkrijgbaar met cabine.

 

Extra aandacht voor bestuurderscomfort

 

Bij het ontwerpen van de nieuwe SRX heeft Antonio Carraro extra aandacht besteed aan bestuurderscomfort. Zo heeft de bestuurder dankzij het nieuwe omkeersysteem altijd perfect zicht op de werkzaamheden, terwijl de centrale tunnel vrij van obstakels blijft. Alle hendels zijn aan de stuurconsole geplaatst. De optionele armsteun en joystick zijn op drie punten te verstellen, zodat de bestuurder altijd in een ergonomische positie werkt. Met deze joystick kunnen de hefinrichting en hydraulische functies eenvoudig en met maximale precisie bediend worden.