< terug naar nieuws

Nieuwe Antonio Carraro Tony 8900 V

Dit jaar start Antonio Carraro met de productie van de Tony 8900 V. Hoewel Antonio Carraro wereldwijd marktleider is op het gebied van compact tractoren met vier wielen van gelijke grootte, introduceren ze hiermee hun eerste conventionele tractor. Antonio Carraro heeft de trekker ontworpen om zijn uitgebreide aanbod nog verder te vergroten en zo elke klant een trekker op maat kunnen bieden. De tractor is direct finalist in de prestigieuze Tractor of the Year 2021 verkiezing.

De Tony V komt met een stage V Kubota turbomotor van 74,3 pk. De continu variabele Tony-transmissie combineert topprestaties met gebruiksgemak en is ontworpen om de bestuurder te ontzorgen. Met onder andere Traction Control en Tractor Management Control beschikt de Tony-transmissie over diverse automatische functies. Hiermee is het voor de bestuurder mogelijk om diverse parameters in te stellen voor elk type terrein, werktuig en rijstijl. Doordat het toerental van de aftakas onafhankelijk is van het motortoerental, zijn beide afzonderlijk programmeerbaar. Het snelheidsbereik varieert van slechts 100 m/u tot 40 km/u.

Antonio Carraro Tigre 3800

Antonio Carraro Tigre 3800

Met een minimale buitenbreedte van 98 cm is de Tony V zeer compact. De vooras maakt een draaicirkel tot 55° mogelijk, waardoor de trekker met een maximale precisie de bocht door kan.

De verfijnde rijpositie bevindt zich op een geïsoleerd platform dat geluidsdicht is tot een hoge mate van comfort. Optioneel is de trekker uit te rusten met een overzichtelijke Cat. 4 gecertificeerde en ROPS-gehomologeerde cabine. Het automatische airconditioningsysteem is via een digitaal display te beheren. Doordat LED werklampen geïntegreerd zijn in het dak heeft de bestuurder perfect zicht op en over het gebruikte werktuig. De buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar. Om het in- en uitstappen nog makkelijker te maken is ook het stuur verstelbaar.