Hissink Machinery

12 oktober 2023

Antonio Carraro TTR 4800 actiemodel

Actieprijs: € 32.750,-


Profiteer tijdelijk van extra voordeel op de Antonio Carraro TTR 4800. Deze multifunctionele compact trekker beschikt over de unieke combinatie van een variabele aandrijving en het RGS-omkeersysteem. Draai eenvoudig stoel, stuur en pedalen om en werk efficiënt met front of getrokken machines.

De Antonio Carraro TTR 4800 is voorzien van het unieke ACTIO-chassis. Hierbij volgen de voor- en achteras onafhankelijk van elkaar het terrein, tot 15° oscillatie. Deze omkeerbare compact trekker heeft een laag zwaartepunt en een aandrijving op vier wielen van gelijke grootte. Dit zorgt voor constante tractie en optimale stabiliteit. Hierdoor is deze variabel aangedreven trekker geschikt voor elk type terrein, zoals vlak, hellend en ruig terrein.

De 38,7 pk sterke motor combineert een laag brandstofverbruik met topprestaties. Dankzij de hydrostatische transmissie is de snelheid eenvoudig aan te passen zonder te schakelen. Daarnaast is de trekker makkelijk toegankelijk, door de lage bouw en het ontbreken van hendels op de centrale tunnel.

Deze actieprijs is excl. btw en is geldig tot 22-12-2023. Informeer naar de actievoorwaarden.

Antonio Carraro TTR 4800 actiemodel