Digitale beurs

Al jaren staan wij in januari op de Groene Sector Vakbeurs. Omdat de deuren van Evenementenhal Hardenberg voor deze editie helaas gesloten blijven, is onze stand dit jaar digitaal te bezoeken.

Kijk in 360° rond op onze stand en vind hieronder meer informatie en video's over deze machines. 

 

 

TRACTOREN

 

ANTONIO CARRARO TTR 4400

38 pk, continu variabele transmissie, fuseebesturing, RGS-omkeersysteem

De Antonio Carraro TTR 4400 is een multifunctionele trekker met omkeersysteem, continu variabele aandrijving en motor van 38 pk. Deze fusee gestuurde trekker is ontworpen om het ultieme te bieden in productiviteit, bedieningsgemak en comfort.

De TTR 4400 heeft een laag zwaartepunt en beschikt over vier wielen van gelijke grootte. Hierdoor kunt u ideaal werken op elk type ondergrond.

 


ANTONIO CARRARO SR 7600 INFINITY

75 pk, continu variabele transmissie, knikbesturing, RGS-omkeersysteem

De SR 7600 Infinity is een omkeerbare trekker met knikbesturing en continu variabele aandrijving. De trekker heeft een minimale buitenbreedte van 106 cm en is uitgerust met een stage V motor van 75 pk.

Dankzij de Infinity-transmissie kunt u in beide richtingen met dezelfde snelheid werken. De shuttle bediening voor het veranderen van de rijrichting kunt u rijdende weg gebruiken. Met de Cruise Control-modus kunt u het motortoerental en de rijsnelheid van de tractor onafhankelijk regelen, zelfs bij variaties in de belasting. 

De 7600 Infinity is ook leverbaar als TR (fuseebesturing) en TTR (fuseebesturing en extra breed).

 


Antonio Carraro TONY 10900 SR

ANTONIO CARRARO TONY 10900 SR

98 pk, continu variabele transmissie, knikbesturing, RGS-omkeersysteem

De Tony 10900 SR (98 pk turbo motor) is een knikgestuurde tractor met ACTIO™-chassis, omkeersysteem en een elektronisch geregelde constant variabele transmissie. De unieke transmissie, gecombineerd met het RGS-omkeersysteem, vergroot de veelzijdigheid van de tractor en biedt een maximale operationele efficiëntie tijdens werkzaamheden met tal van specifieke werktuigen. Hierdoor worden de werkprocedures in krappe ruimtes, op oneffen terrein en op steile hellingen vereenvoudigd. Het ACTIO™-chassis en de smalle spoorbreedte maken de SR bijzonder wendbaar dankzij zijn korte draaicirkel.

De Tony 10900 is ook leverbaar als TR (fuseebesturing) en TTR (fuseebesturing en extra breed).

 

 

GROENONDERHOUD

 

MAROLIN M380S APS

Compacte maaiarm met voorwaartse verstelling

Met deze compacte maaiarm van Marolin heeft u altijd goed zicht op uw werkzaamheden. De voorwaartse verstelling zorgt ervoor dat u de arm naast de trekker naar voren kunt zwenken. Hierdoor kunt u altijd in uw gezichtsveld werken.

Dankzij de meerdere werktuigen waarmee de machine uitgerust kan worden, is deze zeer geschikt voor het onderhouden van onder andere slootkanten, bermen en hagen. Zo kan de machine uitgerust worden met een klepelbak, snoeidek, heggenschaar en cirkelheggenzaag.

 


SEPPI M. SPORT

Uniek en zeer goed maairesultaat

De Seppi M Sport valt op door zijn unieke maairesultaat. Zelfs onder natte omstandigheden en bij hoog gras! Propvorming is met deze maaier verleden tijd. Het maairesultaat is zo goed, dat de maaier geschikt is voor het maaien van sportvelden, openbaar groen en andere plaatsen waar hoge eisen aan het maaibeeld worden gesteld.

Door de robuuste bouw en doordachte techniek worden onderhoudskosten tot een minimum beperkt. De ervaring leert dat deze besparing op kan lopen tot 90% in vergelijking met een kooimaaier!

 


BIGAB 10-14

Haakarmsysteem volledig geïntegreerd in chassis

De BIGAB 10-14 is een haakarmsysteem dat voldoet aan de kwaliteits- en uitrustingseisen van de professionele gebruiker. Ondanks de door het ontwerp verkregen extreme flexibiliteit heeft deze trailer een maximale sterkte en stevigheid. Zo blijft dit haakarmsysteem tijdens gebruik volledig stabiel.

Dankzij de vaste haak en het sterke ontwerp, is de trailer betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. De BIGAB 10-14 is naar wens samen te stellen met diverse opties, kranen en containers. U kunt kiezen uit een mechanisch schommeltandem, paraboolgeveerde tandem of bladgeveerde tandem. Allen voorzien van luchtberemming.

 

 

HOUTVERWERKING

 

FSI B20

11 pk, gecentreerde draaikrans, afzonderlijke remmen

De FSI B20 is een compacte stobbenfrees van slechts 68 cm breed. Dankzij de draaikrans tussen de stobbenfrees en het chassis kunt u eenvoudig en soepel de stobben frezen, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Voor een optimaal rijgedrag kunnen de remmen afzonderlijk op elk wiel worden toegepast. Hierdoor is de machine eenvoudig te manoeuvreren.

 


FSI B22

14 pk, gecentreerde draaikrans, hydraulische wielaandrijving

De FSI B22 is een stobbenfrees die beschikt over een eigen aandrijving op de wielen, zodat verplaatsen over ongelijkmatig terrein veel gemakkelijker gaat. Ook het laden en lossen van een aanhanger gaat eenvoudiger. De FSI B22 is slechts 68 cm breed en heeft afzonderlijke remmen.

Een draaikrans tussen de stobbenfrees en het chassis zorgt voor een gemakkelijke en soepele zwenkbeweging van de stobbenfrees, zonder dat de wielen verplaatst hoeven te worden. Dat zorgt voor snel en efficiënt frezen van stobben, zelfs op een helling of ongelijkmatige ondergrond.

 


FSI H20

FSI H20 & H40

Voor graafmachines van 2-2,5 ton en 3-7 ton

De FSI H20 is geschikt voor graafmachines van 2-2,5 ton. Deze hydraulisch aangedreven stobbenfrees heeft een continue oliestroom van 30-50 l/min nodig.

De FSI H40 is geschikt voor graafmachines van 3-7 ton. Deze hydraulisch aangedreven stobbenfrees heeft een continue oliestroom van 50-75 l/min nodig.

Naast de H20 en H40 kunt u ook kiezen uit de grotere H52 en H65. Ook zijn er diverse modellen voor montage aan een werktuigdrager.


TP 100 MOBILE

18 pk benzine, Ø 100 mm, 74 cm breed 

De TP 100 MOBILE is ideaal voor het versnipperen van takken en bomen tot Ø 100 mm. Dankzij de verticale invoertrechter is de TP 100 MOBILE een compacte machine die niet veel ruimte inneemt. Deze houtversnipperaar is slechts 74 cm breed. De constructie maakt een sterke invoer mogelijk zonder het gebruik van invoerwalsen. Optioneel kan de TP 100 MOBILE uitgerust worden met een mover.

 


TP 175 TRACK

TP 175 TRACK

25 pk stage V dieselmotor, Ø 175 mm, radiografische bediening

De TP 175 TRACK is ontworpen voor werkzaamheden in gebieden waar andere houtversnipperaars lastig kunnen komen. De houtversnipperaar is gemonteerd op een rupsonderstel, welke via radiografische bediening te besturen is. Hiermee kan ook de snelheid en de breedte van de rupsen (smalle en wijde positie) bediend worden.

De TP 175 TRACK beschikt over een stage V dieselmotor van 25 pk, TP PILOT no-stress control en het automatische TP STARTER koppelingssysteem. De machine is geschikt voor hout met een maximale diameter van 175 mm.

 

 


Heizohack HM 8-400

Ø 400 mm, PTO-aangedreven

De HM 8-400 is de grootste handingevoerde houtveresnipperaar van Heizohack. De machine is geschikt voor het verwerken van takken, houtresten en stammen met een maximale diameter van 40 cm.

Net als elke houtversnipperaar van Heizohack produceert de HM 8-400 houtsnippers van de beste kwaliteit. Deze krachtige machine is eenvoudig te bedienen en beschikt over een no-stress invoer.

Heizohack HM 8-400


Seppi M. Miniforst

Voor hout en vegetatie tot Ø 20 cm

Met de Seppi M. Miniforst kunt hout en vegetatie van max. Ø 20 cm versnipperen. Door de hydraulische klep van de bosklepel te sluiten, kunt u het gemaaide materiaal zeer fijn vermalen. 

De Miniforst is geschikt voor tractoren van 60 tot 100 pk en leverbaar in uitvoeringen met werkbreedtes van 125, 150, 175 en 200 cm.

 


FARMA BC 25

Velkop voor hout tot 25 cm dik

De FARMA velkoppen maken uw werk in het bos efficiënter. U velt, verzamelt en laadt eenvoudig bomen, struiken en stronken. Door zijn ontwerp kunt u hout eenvoudig en dicht bij de grond wegsnijden.

De FARMA BC 25 is gemaakt voor montage aan graafmachines. Afhankelijk van het soort boom velt hij hout tot 25 cm dik. Dankzij twee krachtige cilinders snijdt het mes eenvoudig door het hout. Dit vervangbare mes is speciaal ontworpen voor de BC 25 en is gemaakt van zeer slijtvast staal.

De velkop is ook in twee kleinere uitvoeringen leverbaar: De BC 18 voor montage aan een kraan en de BC 18 voor montage aan de graafmachine.