< Terug naar nieuws

Nieuwe TP 215 MOBILE

 

TP heeft de 215 MOBILE vernieuwd. Waar aan de buitenkant direct de nieuwe rood/zwarte kleurstelling opvalt, is onder de motorkap een nieuwe Hatz stage V dieselmotor van 59 pk terug te vinden. De invoer is onverminderd krachtig gebleven en geschikt voor stammen van Ø 21,5 cm.

De 215 MOBILE wordt standaard geleverd met de nieuwe TP PILOT+ no-stress bediening. Deze bediening voorkomt overbelasting, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat de maximale capaciteit van de versnipperaar verzekerd wordt. Verder is het systeem uitgebreid met RANGE CONTROL, AUTO REVERSE en LOW NOISE. RANGE CONTROL zorgt voor minder geluid als de machine stand-by staat en verlaagt de motorsnelheid tot 50-60% wanneer de machine 10 seconden niet gebruikt wordt. Net als RANGE CONTROL is ook LOW NOISE een milieu- en gebruiksvriendelijke functie. Het zorgt voor een draaisnelheid van 80-90% en is ideaal voor kleinere werkzaamheden. AUTO REVERSE keert de draairichting van de invoerrol om voor 0,25 seconden en voorkomt dat de machine vastloopt.

Verder is ook de TP EASY CONTROL vernieuwd. Dit elektrische bedieningssysteem vervangt de mechanische bedieningshendel en is aan beide zijkanten van de invoertrechter terug te vinden.


Nieuwe rood/zwarte kleurstelling. Met de V in de benaming verwijst TP naar de stage V motor.

TP PILOT+ no-stress bediening met RANGE CONTROL, AUTO REVERSE en LOW NOISE.

TP EASY CONTROL elektrisch bedieningssysteem.