< terug naar nieuws

FSI B20

De FSI B20 stobbenfrees is uw beste partner om stobben te frezen. Hij is smal en kan alle soorten stronken verwijderen. De stobbenfrees is heel eenvoudig te bedienen. Dankzij het draaischarnier tussen de stobbenfrees en het chassis gaat het frezen gemakkelijk en soepel, zelfs bij moeilijke omstandigheden.


FSI B22

De FSI B22 is een zelfrijdende stobbenfrees met hydraulische aandrijving op de wielen. Deze smal gebouwde machine gaat probleemloos door deuropeningen van 70 cm. De FSI B22 is zeer eenvoudig te bedienen en is ontworpen voor professioneel gebruik. Een draaischarnier tussen de stobbenfrees en het chassis zorgt voor een gemakkelijke en soepele zwenkbeweging van de stobbenfrees, zonder dat de wielen verplaatst hoeven te worden. 


FSI B28

Deze zelfrijdende stobbenfrees heeft een tweewielaandrijving. Het draaibare bedieningspaneel biedt optimaal bedieningsgemak voor zowel rijden als frezen. De minimale buitenbreedte van 800 mm en het zwenkbereik van 1350 mm zorgen voor veel voordelen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.


FSI D30 Track

Deze zelfaangedreven stobbenfrees op rupsonderstel beschikt over een krachtige Kubota motor. De hydraulisch uitschuifbare rupsbanden bieden u de beste oplossing voor het rijden op moeilijk toegankelijk terrein. Deze machine heeft een minimale buitenbreedte van 775 mm en een zwenkbereik van 1350 mm.

 

 

Bekijk hier alle stobbenfrezen van FSI.