< terug naar nieuws

Recente afleveringen

 

Antonio Carraro SR 7600 Infinity

 

Recent hebben wij deze twee identieke Antonio Carraro SR 7600 Infinty's mogen afleveren. Deze trekkers zullen dienst gaan doen op een golfbaan.

De Antonio Carraro SR 7600 Infinity is knikgestuurd, heeft een vermogen van 75 pk en beschikt over de unieke combinatie van het RGS-omkeersysteem en een hydrostatische aandrijving.

 

TP 215 Mobile

 

Onlangs hebben wij deze TP 215 Mobile afgeleverd, welke dienst gaat doen in de verhuur.


Deze draaibare mobiele versnipperaar kan takken en snoeimateriaal tot Ø215 mm verwerken. De machine beschikt over een Stage 5 dieselmotor, waarmee deze voldoet aan de nieuwe strenge emissienormen.

 

TP 175 PTO

 

Deze TP 175 PTO versnipperaar hebben wij mogen leveren en aanbouwen aan een Antonio Carraro SRX 7800.


De TP 175 PTO handingevoerde versnipperaar combineert een grote invoeropening van Ø175 [mm] met een licht eigengewicht en een geringe vermogensbehoefte. Dit maakt deze machine uitermate geschikt voor het gebruik met compact tractoren.

 

FARMA T12 G2

Recent hebben wij deze twee FARMA T12 G2 uitrijwagens mogen leveren.


Door het in- en uitschuifbare achterdek is het mogelijk om op deze wagen tot 2 keer 2,5 meter lengte te laden. Tevens maakt de stuurbare dissel het manoeuvreren in zélfs de krapste hoekjes mogelijk.

 

Antonio Carraro TTR 3800 met Marolin M300

 

Recent hebben wij deze combinatie mogen afleveren: Een Antonio Carraro TTR 3800 met een Marolin M300 Werktuigarm.


Dankzij het snelwisselsysteem aan de Marolin is het mogelijk om snel én moeiteloos van aanbouwwerktuigen te wisselen. Het omkeersysteem op de TTR 3800 biedt daarbij een uitstekend zicht op de snoei-, knip- of klepelwerkzaamheden, waarbij de gebruiker tevens geen omkijken heeft naar schakelen dankzij de traploze hydrostatische aandrijving.