< terug naar nieuws

Recente afleveringen

 

Heizohack HM 6-300

 

Naast de onlangs afgeleverde TP 270 PTO, hebben we aan deze klant ook een Heizohack HM 6-300 afgeleverd. Waar de TP geschikt is voor handinvoer, is deze Heizohack uitsluitend geschikt voor kraaninvoer. Beide machines zijn geleverd in kleur naar wens van de klant.

 

De Heizohack HM 6-300 is een laag toerige drumchipper, met een invoeropening van 300 x 500 mm. Door het unieke lage toerental van de chiprotor worden zeer uniforme chips geproduceerd, met een minimaal fijn aandeel.

 

BIGAB 12-15

 

Recent hebben wij deze BIGAB 12-15 met twee Hissink containers afgeleverd. Dit haakarmsysteem is geleverd in een uitvoering met een parabool geveerd tandem en lastafhankelijke luchtberemming. De 12-15 heeft een hydraulische knikhaak, wat zorgt voor een hoge capaciteit en een geringe optrekhoek.

 

Marolin M44X

 

Deze Marolin M44X is geschikt voor montage aan een shovel. De 90 graden draaibare arm is uit te rusten met diverse werktuigen, zoals en klepelbak, heggenknipper of snoeidek. In dit geval is de M44X voorzien van een Marolin MHC 130 snoeidek.