< terug naar nieuws

Recente afleveringen

 

Antonio Carraro TTR 3800

 

Met deze Antonio Carraro hebben wij de eerste TTR 3800 in Nederland mogen afleveren. Deze trekker heeft een continu variabele aandrijving en beschikt over het RGS-omkeersysteem. Dit systeem zorgt voor perfect zicht op alle werkzaamheden.

 

Om aan de nieuwe emissie-eisen te voldoen heeft Antonio Carraro de TTR 3800 uitgerust met een nieuwe Yanmar stage V-motor van 25,7 pk.

 

TP 270 PTO

 

Onlangs hebben wij deze TP 270 PTO afgeleverd, in kleur naar wens van de klant. Daarnaast hebben we de versnipperaar voorzien van een achterbumper met verlichting.

 

De 270 PTO is een krachtige versnipperaar met een grote capaciteit. De machine is ontwikkeld voor het verwerken van hout tot Ø 27 cm, wat met de hand ingevoerd wordt. De invoertrechter is schuin naar achter geplaatst, wat zorgt voor optimale werkomstandigheden langs onder andere wegen en hagen.

 

FSI B20

 

Doordat de FSI B20 uit voorraad leverbaar is, hebben we deze stobbenfrees direct kunnen leveren.

 

De FSI B20 is een compacte en gebruiksvriendelijke stobbenfrees, geschikt voor alle soorten stobben. Dankzij de draaikrans tussen de stobbenfrees en het onderstel gaat het frezen gemakkelijk en soepel, zelfs onder lastige omstandigheden. De remmen kunnen afzonderlijk bediend worden.