< terug naar nieuws


NIEUW: SEPPI M. L9 flex

Speciaal voor het maaien van gras en vegetatie langs rivieroevers, bermen en hellingen introduceert Seppi M. de L9 flex, geschikt voor tractoren van 100 tot 180 pk. Dankzij het nieuwe ontwerp van deze krachtige en betrouwbare machine is het mogelijk om grote oppervlakken en brede greppels efficiënt en veilig te maaien.

De veiligheid wordt onder andere gegarandeerd door de verlengde hydraulische sideshift naar rechts. Hierdoor is de machine compact bij transport, maar kan de tractor op een veilige afstand van de berm rijden tijdens het maaien. Naast de sideshift draagt ook de zeer stabiele constructie bij aan de veiligheid. Door middel van een PENTALINK-systeem, met twee torsie-armen, is het werktuig verbonden met de as van de tractor. Verder voorkomt het FLEX-SAFE veiligheidssysteem botsingen en ongevallen en geeft het de bestuurder de tijd om te reageren.

De HELIX-rotor garandeert een zeer stille werking en het minst noodzakelijke vermogen. De geharde beitels maaien gras en vegetatie van maximaal Ø 9 cm. Doordat de maaier vanaf horizontaalniveau 90° omhoog en 60° omlaag kan kantelen, is de L9 flex zeer geschikt voor het werken op hellingen.

De Seppi M. L9 flex is ontworpen om te presteren in elke situatie. Om nog eenvoudiger te werken in dichte begroeiing is de machine optioneel uit te rusten met een hydraulisch verstelbare klep.