Wie zijn wij?

HISSINK & ZONEN is een familiebedrijf, allround in mechanisatie en werkzaam op veel terreinen.

Ons bedrijf is in 1953 opgericht door Jan (B.J.H.) Nijhof en na een directiewijziging in maart 2004 is de naam van de firma veranderd in HISSINK & ZONEN.

 

HISSINK & ZONEN is vanuit de landbouwmechanisatie uitgegroeid naar een bedrijf dat machines levert en repareert ten behoeve van de groene sector, de bosbouw en de landbouw.

We hebben onze importmerken ondergebracht in 4 groepen, te weten: TRACTOREN, MAAIMACHINES, HOUTVERWERKING en TRANSPORT. Elke groep heeft een nieuwe naam gekregen. Om hier wat vanuit onze eigen streek mee te geven, hebben we de kreten in onze streektaal geschreven:

TRACTOREN                     Trek oew werktuig zo! (Trek uw werktuig zo!)

MAAIMACHINES              Mej oew gres zo! (Maai uw gras zo!)

HOUTVERWERKING        Hak oew holt zo! (Hak uw hout zo!)

TRANSPORT                     Riej oew grei zo! (Transporteer uw producten zo!)

 

Ons doel is, om onze machines en service zo dicht mogelijk bij u als eindgebruiker te krijgen. Daarom kunnen wij direct aan u leveren of via uw vertrouwde dealer. Op deze manier kunt u snel en doeltreffend worden geholpen. Verder kunnen we u door ons brede aanbod van machines en onze ruime ervaring ALTIJD DE JUISTE MACHINE adviseren.

Om aan uw wensen te voldoen, worden door ons ook machines aangepast of zelfs compleet gebouwd. Voorbeelden hiervan zijn de speciale CHIPPERCOMBINATIES en de KOCON, een multifunctionele werktuigarm voor zware omstandigheden op de Nederlandse markt.

Door ons specialisme op het gebied van klepelmaaiers, kunnen wij onder andere uw machines UITBALANCEREN op locatie of bij ons in de werkplaats.

Met ons brede aanbod en onze ruime kennis en ervaring, willen wij graag ook UW MECHANISATIE-PARTNER zijn!

Bekijk onze medewerkers