Wie zijn wij?

Hissink is een familiebedrijf, allround in mechanisatie en werkzaam op veel terreinen.

Ons bedrijf is in 1953 opgericht door Jan (B.J.H.) Nijhof. Na een directiewijziging in maart 2004 is de naam van de firma veranderd in Hissink & Zonen. In 2018 veranderde de naam in Hissink.

Vanuit de landbouwmechanisatie is Hissink uitgegroeid naar een bedrijf dat machines levert en repareert ten behoeve van de groene sector, de bosbouw, de landbouw en de fruitteelt. Vanuit heel Europa importeren we tractoren en machines.

 

Altijd snel de juiste machine

Ons doel is om onze machines en service zo dicht mogelijk bij u als eindgebruiker te krijgen. Daarom kunnen wij direct aan u leveren of via uw vertrouwde dealer. Op deze manier kunt u snel en doeltreffend geholpen worden. Verder kunnen wij u, door ons brede aanbod en onze ruime ervaring, altijd de juiste machine adviseren.

 

Machines aanpassen en bouwen

Om aan uw wensen te voldoen, worden bij ons ook machines aangepast of zelfs compleet gebouwd. Voorbeelden hiervan zijn de speciale Chipper Combi’s, hybride onkruidborstel en de Kocon, een multifunctionele werktuigarm voor de zware omstandigheden op de Nederlandse markt.

 

Service

Voor onderhoud, reparatie of aanpassingen aan uw machine kunt u terecht in onze werkplaats. Ook kunnen wij uw machine uitbalanceren bij ons in de werkplaats of bij u op locatie. Daarnaast beschikken wij over een professioneel ingericht magazijn met veel onderdelen op voorraad.