Hissink Machinery

Speciaal en compact tractoren

Het Italiaanse Antonio Carraro is marktleider op het gebied van multifunctionele tractoren voor groenonderhoud, werken in de kassen, tuinbouw, fruitteelt en het onderhoud van terreinen en wegen. Eén van de doelstellingen van het bedrijf is, om de beste oplossing aan zijn klanten te bieden door het vervaardigen van speciale producten, zoals omkeerbare tractoren of knikgestuurde rupstractoren.

Meerdere modellen beschikken over de unieke combinatie van een continu variabele aandrijving en het RGS omkeersysteem. Met deze zeer efficiënte tractoren kunt u in veel gevallen met één tractor bijna alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Met het omkeersysteem kunt u in enkele seconden de stoel en bediening omkeren, waardoor u altijd perfect zicht heeft op de werkzaamheden.


Antonio Carraro tractoren van hoge kwaliteit

Als trotse importeur van Antonio Carraro tractoren werken wij samen met een fabrikant die grote waarde hecht aan traditie. Antonio Carraro is een familiebedrijf, waar al sinds de oprichting gestreefd wordt om hoogwaardige producten te leveren. Dit staat hoog in het vaandel bij de trekker fabrikant.

Na een interne herstructurering, met behulp van Porsche Consulting, is Antonio Carraro klaar om nieuwe uitdagingen op de wereldmarkt aan te gaan.


Uniek ACTIO-chassis

Het gepatenteerde ACTIO-chassis zorgt voor stabiliteit en constante grip op alle wielen. De voor- en achteras volgen afzonderlijk van elkaar het terrein en kunnen vijftien graden kantelen.

Antonio Carraro ACTIO-chassis


Antonio Carraro omkeerbare tractoren

RGS-omkeersysteem

Veel modellen zijn uitgerust met het RGS-omkeersysteem. Hiermee is de rijrichting in enkele seconden volledig om te keren.


Variabel of handgeschakelde aandrijving

Meerdere modellen zijn voorzien van een hydrostatische variabele aandrijving. Daarnaast zijn er ook Antonio Carraro tractoren met een mechanische aandrijving.

Antonio Carraro aandrijving tractor


Antonio Carraro knikbesturing

Voorwiel- of knikbesturing

Dankzij de korte wielbasis en de kleine draaicirkel is een Antonio Carraro met voorwielbesturing al erg wendbaar. Om nog wendbaarder te zijn, is er ook een ruime keuze aan knikgestuurde tractoren.


Antonio Carraro comfort

Antonio Carraro tractoren kunnen veelal uitgerust worden met een cabine. Deze cabine biedt een maximaal comfort en veiligheid. Tevens is de cabine uitgerust met verwarming en airco en bieden ze optimaal zicht.

Cabine Antonio Carraro trekkers


Antonio Carraro smalspoortrekker

Smalle of brede tractoren

Het ruime aanbod van Antonio Carraro bestaat uit smalle en brede tractoren. Zo heeft de SN slechts een minimale buitenbreedte van 98 cm. De brede trekkers hebben een minimale buitenbreedte van 184 cm. Ook is dubbellucht een optie.