Hissink Machinery

Tractoren en machines

Sinds onze oprichting in 1953 zijn tractoren en machines onze passie. Door de jaren heen hebben wij ons als importeur en machinebouwer gespecialiseerd in mechanisatie voor groenonderhoud, transport, fruitteelt, bos- en boomverzorging.

Wij zijn trots op de tractoren en machines die wij importeren, maken en leveren. Vanuit onze showroom in Oeken of bij u op locatie adviseren wij u dan ook graag het product dat het best bij uw werkzaamheden en omstandigheden past.


Historie

Al 70 jaar staan wij klaar voor onze klanten. Dat was al zo toen wij als landbouwmechanisatiebedrijf begonnen in 1953, later in 1972 toen wij begonnen als importeur van o.a. Eicher en dat is vandaag de dag nog steeds zo met de producten die wij importeren, maken en leveren.

Benieuwd naar onze geschiedenis? Ga mee terug in de tijd en bekijk onze historie.Custom made machinery

Om de beste service te kunnen leveren passen wij machines aan, zodat deze altijd perfect bij uw wensen en werkzaamheden passen. Ook bouwen wij complete machines, zoals versnippercombinaties, zaagkasten en stobbenfrezen.Service

Service

In onze werkplaats staan wij voor u klaar om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw trekker of machine uit te voeren. Om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt, hebben wij veel onderdelen op voorraad in ons uitgebreide magazijn.