Nieuws

Seppi M. SMWA Slim trekhaak

Antonio Carraro Tigre 3800

Antonio Carraro introduceert de nieuwe Tigre 3800. Deze fusee gestuurde trekker heeft alles wat nodig is voor een goede inzetbaarheid. Profiteer nu van extra voordeel!

TP 165, 215 en 280 

Met de 165 MOBILE en de 280 MOBILE introduceert TP dit najaar twee nieuwe versnipperaars. Daarnaast krijgt de 215 MOBILE een nieuwe motor.

Vernieuwde FSI D74

FSI vernieuwt de D74. Zo wordt deze stobbenfrees voorzien van een nieuwe stage V dieselmotor. Deze krachtige motor levert een vermogen van 74 pk met 315 Nm bij 1500 tpm.

Onlangs afgeleverd

Onlangs hebben wij onder andere een FARMA BC25, Seppi M. Midiforst, FSI T65 en FSI H40 afgeleverd.  

Recente afleveringen

Recent hebben wij onder andere een Antonio Carraro TTR 4400, FSI B22, Vimas Eco-Cleaner, TP 175 MOBILE en TP 215 MOBILE afgeleverd.

HM 6-300 KLC13 Chipper Combi

Video Chipper Combi

Deze week gingen wij langs in Limburg, waar Verstappen Boomverzorging & Landschaps Onderhoud met de HM 6-300 KLC13 Chipper Combi aan het werk was.

Storing

Storing opgelost

Update 26-08-2020: De telefoon en mail storing is opgelost. Wij zijn weer bereikbaar.


Seppi M. SMWA Slim trekhaak

Seppi M. SMWA Slim

Dankzij de nieuwe trekhaak kan een boomgaardspuit achter de Seppi M. SMWA Slim klepelmaaier bevestigd worden.
 

Vernieuwde Antonio Carraro Infinity-serie

Vernieuwde Infinity-serie

Antonio Carraro’s krachtige Infinity-serie krijgt een upgrade. De tractoren uit deze serie krijgen onder andere een nieuwe, 75 pk sterke, stage V dieselmotor.

Antonio Carraro Tractor People magazine

Enkele afleveringen

Een overzicht van enkele afleveringen. We hebben ondere andere twee Antonio Carraro's en drie Marolin armklepelmaaiers afgeleverd.

Antonio Carraro Tractor People magazine

Tractor People magazine

De nieuwste uitgave van het Antonio Carraro - Tractor People magazine staat nu online! Ontdek al het laatste nieuws van Antonio Carraro.

Productie hervat

Nadat de productie vanwege het coronavirus tijdelijk stil kwam te liggen, hebben veel fabrikanten deze inmiddels weer hervat. Wij doen ons best om levertijden kort te houden.

Seppi M. met trekhaak

Wij hebben een speciale trekhaak ontwikkeld voor de Seppi M. SMWA Slim. Dankzij deze trekhaak kunt u nog een andere machine achter de klepelmaaier bevestigen.

Ladurner rijenfrees

Ladurner afgeleverd

Onlangs hebben wij een Ladurner rijenfrees afgeleverd. Deze machine werd meteen ingezet in droge en harde grond.

JAKE frame en FARMA kraan

Onlangs hebben wij deze New Holland voorzien van een JAKE 800 frame en FARMA C8,5 D kraan.


Nieuwe productvideo's FSI

Benieuwd naar de FSI B20, B22, B28 of D30 Track? Bekijk de nieuwe productvideo’s en ontdek welke stobbenfrees het best bij u past.

Aflevering Antonio Carraro

Onlangs hebben wij drie Antonio Carraro's afgeleverd. Eén Tony 10900 SR en twee keer een SN 5800 V. Deze tractoren zijn knikgestuurd en voorzien van het gepatenteerde Actio-chassis.

Goede Vrijdag gesloten

Vanwege Goede Vrijdag zijn wij 10 april gesloten. Wel zijn wij voor dringende zaken telefonisch bereikbaar.

Antonio Carraro Tony TTR

Antonio Carraro voegt een derde model toe aan de Tony-serie. Na de TR en de SR volgt nu de 10900 TTR. De Tony 10900 TTR onderscheidt zich vooral door zijn breedte.

Klaar voor het maaiseizoen

Wij zijn helemaal klaar voor het nieuwe maaiseizoen. Zo kunnen wij meerdere Seppi M. cirkel- en klepelmaaiers uit voorraad leveren. Ook kunnen wij uw klepelmaaier balanceren.

Enkele afleveringen

Een overzicht van enkele afleveringen. Wij hebben ondere andere een Sepp Knüsel Blitz 180F, Ladurner Model 10 en TP 175 Track afgeleverd.

TP 175 Mobile E-ZE

Vanaf nu bij ons in Oeken: De volledig elektrische TP 175 Mobile E-ZE. Met deze versnipperaar kunt u hout versnipperen met een maximale diameter van 175 mm.

Maatregelen Coronavirus

Ondanks het Coronavirus willen wij u graag de service blijven leveren die u van ons gewend bent. Helaas voelen wij ons genoodzaakt om enkele maatregelen door te voeren.

Uitbreiding Lintrac-serie

Lindner introduceert de eerste Lintrac-modellen met powershift versnellingsbak. Het gaat hierbij om de nieuwe Lintrac 95 LS en 115 LS. Deze nieuwe tractoren combineren het...

Recente afleveringen

Een overzicht van enkele recente afleveringen. Na de zeven Antonio Carraro's van vorige week gaan we deze week verder met een TTR 440 en een SR 7600 Infinity. Ook een FSI H40...

Klaar voor aflevering

Zeven Antonio Carraro's klaar voor aflevering. Eén Tony 10900 SR, twee keer een SN 5800 V en vier keer een TTR 4400. Laat de lente maar komen.

Nieuw: FSI B38

Het Deense FSI komt dit jaar met een reeks nieuwe stobbenfrezen. Het eerste model is de FSI B38. Deze zelf aangedreven stobbenfrees is met 38 pk de krachtigste...

Fruitteelt Vakbeurs Houten

Vorige week stonden wij op de Fruitteelt Vakbeurs in Houten. Hier toonden wij onder andere diverse oplossingen voor mechanische onkruidbestrijding.

Recente afleveringen

De laatste tijd hebben wij meerdere machines en tractoren van TP, FSI, Antonio Carraro en GreenTec afgeleverd.

Vernieuwde TP 175 Mobile

De vernieuwde TP 175 Mobile komt met een nieuw design en is leverbaar met een Stage V motor. Daarnaast is dit model ook verkrijgbaar als volledig elektrische versnipperaar.

De Fruitteelt Vakbeurs

Op 22 en 23 januari zijn wij te vinden op De Fruitteelt Vakbeurs in Houten.


De Groene Sector Vakbeurs

Van 14 t/m 16 januari zijn wij te vinden op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.
Stand: 633 

Nieuw: Marolin M380 S APS

Met deze nieuwe compacte maaiarm van Marolin heeft u altijd goed zicht op uw werkzaamheden. De voorwaartse verstelling zorgt ervoor dat u...

Lees meer nieuws in ons nieuwsarchief