Hissink Machinery

23 juni 2022

Eerste Antonio Carraro TTR 4800 afgeleverd

Wederom heeft Natuurbeheer Smit gekozen voor een Antonio Carraro. Door Antonio Carraro dealer Rietman werd de eerste TTR 4800 in Nederland aan hun geleverd.
Wij wensen Natuurbeheer Smit veel werkplezier toe met de nieuwe trekker.


Antonio Carraro TTR 4800

De nieuwe Antonio Carraro TTR 4800

Met de nieuwe TTR 4800 introduceert Antonio Carraro de opvolger van de populaire TTR 4400. De trekker heeft een stage V motor van 38,7 pk en beschikt over de unieke combinatie van een continu variabele aandrijving en het RGS-omkeersysteem.

Draai eenvoudig stoel, stuur, dashboard en pedaalconstructie om voor een identieke, maar omgekeerde rijrichting. Hierdoor kunt u efficiënt werken met front en getrokken machines, terwijl u altijd perfect zicht heeft op de werkzaamheden.

De TTR 4800 is zeer veelzijdig. Zo is de trekker dankzij het integrale ACTIO-chassis en de vier wielen van gelijke grootte geschikt voor precisiewerk op elk type terrein: vlak of hellend, glad of ruw. Door de lage bodemdruk kan de TTR ook ingezet worden op zachte of zelfs doorweekte grond. Ook is het mogelijk om de TTR 4800 HST uit te rusten met gazonbanden, waardoor het de ideale trekker is voor gazononderhoud.

De Yanmar-motor met directe injectie is stil, milieuvriendelijk en zuinig in gebruik.