Hissink Machinery

04 april 2023

Nieuwe Seppi M. 7-serie

 

Met de nieuwe 7-serie introduceert Seppi M. de opvolger van de SMO. Deze nieuwe klepelmaaiers worden gekenmerkt door een optimaal maaibeeld bij hoge werksnelheid tot 10 km/u, minimaal verbruik, eenvoudig onderhoud en een lange levensduur. De serie bestaat uit drie nieuwe modellen:

Seppi M. S7 dynaSeppi M. S7 classix

S7 classic

De S7 classic is de opvolger van de SMO, is geschikt voor achter aanbouw en beschikt over een hydraulische side shift tot 73 cm naar rechts. Beschikbaar in werkbreedtes van 125 tot 250 cm.


Seppi M. S7 dyna

S7 dyna

De S7 dyna beschikt over een hydraulische sideshift en innovatieve, piramidevormige driepuntsbok. Hierdoor is de klepelmaaier zowel in de front als achter de trekker te gebruiken. Beschikbaar in werkbreedtes van 150 tot 275 cm.


Seppi M. S7 flex

L7 flex

Deze L7 flex zijklepelmaaier is dankzij de ruime hoekverstelling en side shift ideaal voor het maaien van gras en vegetatie langs wegen en rivieren. Beschikbaar in werkbreedtes van 150 tot 225 cm.Eigenschappen Seppi M. 7-serie

Klepelmaaiers uit de 7-serie zijn geschikt voor het maaien van gras en vegetatie tot Ø 7 cm. De kwaliteit van het eindresultaat wordt verbeterd door de verstelbare kap en steunrol, die aan alle werkomstandigheden aangepast kunnen worden. De rotor wordt standaard geleverd met hoogwaardige multifunctionele klepels. De spiraalvormige opstelling van de klepels (HELIX-rotor) zorgt voor een gelijkmatige krachtverdeling. Het rotorlagersysteem is geoptimaliseerd voor een stille, trillingsvrije werking, zelfs bij grote werkbreedtes. Verder zijn de klepelmaaiers voorzien van:

-   Hoogwaardig staal S420
-   Twee rijen geharde en verwisselbare tegenkammen
-   Verwisselbare slijtplaten
-   Nieuwe bescherming van de aandrijving
-   Goed bereikbare smeerpunten
-   Verbeterde achterkap
-   Robuust steunrol, welke eenvoudig in hoogte verstelbaar is.
-   4D-lagering garandeert een soepele werking, zelfs op ruw terrein.
-   Dubbele bescherming aan de voorkant, bestaande uit kettingen en afhankelijk van het model een extra rubberen of metalen bescherming

Seppi M. 7-serie