Hissink Machinery

15 april 2024

Nieuwe variabel aangedreven en omkeerbare Antonio Carraro van 51,5 pk

Antonio Carraro breidt zijn reeks variabel aangedreven tractoren uit met de nieuwe TR 5800 Infinity. Daarmee wordt het gat tussen de TTR 4800 (38,7 pk) en de zwaardere Infinity-modellen (75,3 pk) gedicht. Tegelijkertijd wordt met deze nieuwe trekker antwoord gegeven op de vraag naar variabel aangedreven tractoren van rond de 50 pk.

Net als de andere modellen uit de Infinity-serie is ook deze trekker voorzien van het RGS-omkeersysteem. Draai binnen enkele seconden de combinatie van stuur, stoel, dashboard en pedalen om voor een gelijkwaardige, maar omgekeerde rijpositie.

Voor het ontwerp van de TR 5800 Infinity heeft Antonio Carraro gekeken naar de grotere series, waardoor de trekker een hoog hefvermogen van 2100 kg heeft. Zo kan de trekker uitgerust worden met werktuigen die normaal gesproken als te zwaar worden beschouwd in deze vermogensklasse.

Dankzij de uitstekende prestaties van de 51,5 pk sterke motor, de constante grip door het ACTIO-chassis, de overhangende motor en de aandrijving op vier wielen van gelijke grootte, is de TR 5800 in alle situaties zeer stabiel en geschikt voor een grote verscheidenheid van werkzaamheden, op vlak of hellend terrein.

Antonio Carraro TR 5800 Infinity