Hissink Machinery

21 oktober 2022

Antonio Carraro Mach 4 Tony

Finalist Tractor Of The Year - Best Of Specialized

De Antonio Carraro Mach 4 Tony is finalist in de Tractor Of The Year 2023 verkiezing. Daarmee maakt deze unieke rupstrekker kans om in de voetsporen te treden van eerdere winnaars, zoals de  Tc, TN, TR Infinity en de Tony TR. Met deze modellen won Antonio Carraro eerder de verkiezing in de categorie Best Of Specialized.

De Mach 4 Tony wordt gekenmerkt door vier rubberrupsen, die samen met het relatief lage gewicht van de trekker zorgen voor een bodemdruk van slechts 190 gram per cm². Hierdoor kan de trekker zelfs onder natte omstandigheden werk uitvoeren, zonder de ondergrond te beschadigen. Zo kan de Mach 4 Tony werkzaamheden uitvoeren op plaatsen waar geen enkele andere trekker terecht kan.

Eind september reisden de juryleden af naar het Italiaanse Asti om de trekker uitvoerig te testen. Zo konden zij naast de lage bodemdruk ook de voordelen van de variabele Tony transmissie, het RGS-omkeersysteem en de knikbesturing ervaren.

Net als de andere modellen uit de Tony-serie is deze Mach 4 voorzien van de modernste technieken. Zo combineert de Tony-transmissie topprestaties met gebruikersgemak. Met deze variabele transmissie heeft de bestuurder de mogelijkheid om diverse parameters in te stellen, voor elke type terrein, werktuig en rijstijl.