Hissink Machinery

12 april 2024

FSI stobbenfrezen afgeleverd

Met het stobbenfreesseizoen in volle gang hebben wij acht FSI stobbenfrezen binnengekregen, klaar voor aflevering. Zo hebben wij zes FSI B21 stobbenfrezen afgeleverd. Dankzij een breedte van slechts 68 cm, afzonderlijke remmen en het unieke hill hold remsysteem kan men moeiteloos manoeuvreren met deze stobbenfrezen. Ook tijdens het frezen is de B21 zeer gebruiksvriendelijk dankzij het centrale draaipunt en de trillingsdempende en in hoogte verstelbare handgreep. Dankzij een gesloten en voorgesmeerd lagerhuis is dagelijks onderhoud overbodig bij deze machines.

Met de D74 staan we op het punt om FSI’s grootste en krachtigste zelf aangedreven stobbenfrees af te leveren. De stobbenfrees wordt geleverd in een TRACK-uitvoering met verstelbaar rupsonderstel. Deze machine heeft een motor van 74 pk en komt standaard met radiografische bediening en auto pilot functie.

Naast deze stobbenfrezen met eigen motor hebben wij ook de hydraulisch aangedreven FSI H40. Deze stobbenfrees is geschikt voor graafmachines van 3 tot 7 ton. Naast deze uitvoering met een benodigde oliestroom van 50-75 l/min, is de stobbenfrees ook verkrijgbaar in een 80-110 l/min uitvoering.

Acht FSI stobenfrezen afgeleverd