Hissink Machinery

02 mei 2023

Hissink Experience Days


Graag verwelkomen wij u op de Hissink Experience Days. We hebben voor u een zeer compleet programma samengesteld met veel tractoren en machines, demonstraties, noviteiten, gezelligheid, exposanten en een unieke beleving in het Experience Theater.  


9 juni 2023: 10:00 - 21:00 uur
10 juni 2023: 10:00 - 16:00 uur

Buurtweg 42, 6971 KM Oeken (Brummen)

Logo Hissink Experience Days


Demonstraties

Bekijk de werking van een groot aantal tractoren en machines voor groenonderhoud, transport, fruitteelt en bos- en boomverzorging.

Zo demonstreren wij onder andere tractoren, klepelmaaiers, maaiarmen, stobbenfrezen, houtversnipperaars, bosklepels, machines voor mechanische onkruidbestrijding en meer!

70 jaar tractoren en machines

Beleef een unieke ervaring in ons Experience Theater. Ga met ons mee terug in de tijd en beleef 70 jaar tractoren en machines als nooit te voren.

Noviteiten

Bekijk de nieuwste machines en ontdek de laatste trends en ontwikkelingen.

Tijdens de Experience Days introduceren wij onder andere diverse nieuwe tractoren, klepelmaaiers, stobbenfrezen, haakarmsystemen en snoeiwerktuigen.

Gezelligheid

Tijdens de Experience Days vieren wij ons 70-jarig bestaan en het jubileum van Martin Diks. Na 50 jaar gaat hij met pensioen.

Compleet programma

Graag nodigen wij u uit om achter de schermen te kijken in de werkplaats en het magazijn. Wij zullen diverse werkzaamheden tonen, zoals het balanceren van klepelmaaiers. Daarnaast verwelkomen wij diverse exposanten, waaronder:

OQ Value - GTL brandstof
Damcon - Boomkwekerijmachines
Rietman - Machines voor riet- en natuurbeheer
Ebbers Mechanisatie - Husqvarna programma
Hanskamp - BeddingCleaner
Döpik - Biomassa kachels
Mentoor Lease - intermediaire leasepartner