Hissink Machinery

29 september 2023

Nieuwe Seppi M. S7 Dyna klepelmaaier

Met de nieuwe S7 Dyna halen wij de opvolger van de SMO fh naar Nederland. Deze nieuwe klepelmaaier onderscheidt zich door zijn optimale maaibeeld bij een hoge werksnelheid tot 10 km/u, een minimaal verbruik, eenvoudig onderhoud en lange levensduur.

Seppi M. S7 Dyna
Seppi M. S7 veelzijdige klepelmaaier

Veelzijdige klepelmaaier voor front- en achteraanbouw

De S7 Dyna klepelmaaier is uitgerust met een hydraulische sideshift en een innovatieve piramidevormige driepuntsbok, waardoor hij zowel aan de voor- als achterzijde van de tractor kan worden bevestigd. Deze veelzijdige machine is verkrijgbaar in werkbreedtes variërend van 150 tot 275 cm en is geschikt voor tractoren met een vermogen tussen 50 en 160 pk.

Verbeterde kapconstructie

Ten opzichte van de SMO fh beschikt de S7 Dyna over een nieuwe bescherming van de aandrijving en een verbeterde kapconstructie, voorzien van twee rijen demontabele tegenmessen en slijtplaten. Zowel de tegenmessen als de slijtplaten zijn eenvoudig te vervangen, wat de prestaties en de levensduur van deze klepelmaaier bevordert.

Verbeterde kapconstructie Seppi M. S7 Dyna
Bescherming Seppi M. S7 Dyna klepelmaaier

Klepelmaaier met ketting- en klepbescherming

Standaard wordt de klepelmaaier uitgerust met een dubbele bescherming aan de voorzijde, bestaande uit kettingen en kleppen. Optioneel kan gekozen worden voor een handmatig of hydraulisch verstelbare achterklep.

Klepelmaaier voor gras, vegetatie en opslag tot Ø 7 cm

De Seppi M. S7 Dyna is uitgerust met de kenmerkende Helix-rotor van Seppi, waarop de klepels versprongen zijn geplaatst. Dit resulteert in een soepele werking, een lage vermogensbehoefte, een minimaal geluidsniveau en uitstekende maairesultaten. De klepelmaaier kan zonder moeite gras, vegetatie en opslag tot een diameter van 7 cm aan.

Bij de nieuwe S7 Dyna is de hoogte van de stevige steunrol eenvoudiger in te stellen, terwijl de speciale lagering bestand is tegen zware belasting, zelfs op ruw terrein.

Rotor Seppi M. klepelmaaier
Seppi M. S7 klepelmaaier serie

Seppi M. 7-serie

Naast de S7 Dyna komt Seppi ook met de S7 Classic ter vervanging van de SMO en de S7 Base ter vervanging van de SMO Rev cf. Ook introduceert Seppi M. met de L7 een krachtige zijklepelmaaier.