Hissink Machinery

Farma uitrijwagens, kranen, grijpers en velkoppen

Farma is een toonaangevend merk in Noord-Europa, bekend als leverancier van een brede reeks uitrijwagens, kranen, houtgrijpers en velkoppen.


Sinds 1992

In 1992 werd Fors MW opgericht, fabrikant van Farma en Bigab. Door een interesse in bosbouw ontstond het idee om een uitrijwagen te ontwikkelen. In eerste instantie ging het om één model, voor kleinere bossen

Tegenwoordig ontwikkelt Fors MW een brede reeks Farma producten van hoge kwaliteit.


Farma uitrijwagens

De Farma uitrijwagens maken uw werk in het bos efficiënter. Ze zijn te voorzien van diverse bosbouwkranen en kunnen uitgerust worden met een groot aantal opties. De uitrijwagens worden gekenmerkt door doordachte oplossingen, hun hoge bodemvrijheid en zijn beschikbaar in uitvoeringen tot 17 ton.


Farma uitrijwagens


Farma kranen

Farma kranen

Farma kranen zijn afhankelijk van de serie onder andere geschikt voor bevestiging aan tractoren en uitrijwagens. De kranen zijn leverbaar met diverse reikwijdtes van 3,8 tot 10,2 m.Farma grijpers

De nieuwe generatie grijpers van Farma beschikken over een geometrie waardoor ze eenvoudig te vullen zijn en in het hout ‘graven’. Optioneel kunt u de grijpers ook voorzien van losse inlegschalen.


Farma grijpers


Farma velkop

Farma velkoppen

De FARMA velkoppen maken uw werk in het bos efficiënter. U velt, verzamelt en laadt eenvoudig bomen, struiken en stronken. Door zijn ontwerp kunt u hout eenvoudig en dicht bij de grond wegsnijden.