Hissink Machinery

Tractoren sinds 2003

Na jarenlange ervaring met het bouwen van machine, startte Sepp Knüsel in 2003 met het ontwikkelen van de Rigitrac tractoren. Naast deze tractoren zijn ook de Sepp Knüsel bandharken en schijvenmaaiers onderdeel van ons leveringsprogramma.


Rigitrac tractoren

Ontstaan van Rigitrac 

De visie van Sepp Knüsel om zijn eigen tractor te bouwen is er altijd geweest. Binnen een jaar werd een eerste prototype ontwikkeld en op de kersttentoonstelling van 2003 aan het publiek gepresenteerd.

Het jaar daarop werd de Rigitrac in binnen- en buitenland bekend. Zijn innovatieve technieken maken hem uniek. Een Zwitserse trekker voor vele jaren! Kwaliteit en perfectie staan bij Sepp Knüsel voorop en voor de productie van tractoren wordt de dochteronderneming Rigitrac Traktorenbau AG opgericht.


Speciaal tractoren

De speciaal tractoren van Rigitrac zijn uiterst stabiel in alle omstandigheden en zeer geschikt voor werkzaamheden op hellingen. De voor- en achteras volgen afzonderlijk van elkaar het terrein, wat voor constant bodemcontact zorgt. De trekkers hebben een laag zwaartepunt en zijn voorzien van vierwielbesturing.

Rigitrac speciaal tractoren