Hissink Machinery

Houtversnipperaars sinds 1980

Sinds 1980 produceert TP houtversnipperaars, die gekenmerkt worden door gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en hoge efficiëntie. Deze machines komen voort uit een professionele benadering van productontwikkeling en focus op chipkwaliteit. TP is gespecialiseerd in de techniek van schijvenversnipperaars en blijft zijn grenzen verleggen om producten door te ontwikkelen.


TP houtversnipperaar

100% Deens

TP houtversnipperaars worden ontworpen en gefabriceerd in Denemarken, maar zijn wereldwijd terug te vinden. In de eigen fabriek worden houtversnipperaars geproduceerd voor een markt die kwaliteitsproducten nodig heeft, met een lange levensduur.

Gericht op kwaliteit en ontwikkeling

De hoge technologische productkwaliteit van TP houtversnipperaars is duidelijk. Ze snijden met optische vezellasers en maken gebruik van kantmachines en lasrobots. Ook CNC-verwerking en poedercoating wordt zelf uitgevoerd. TP gebruikt een speciale verfbehandeling met twee poedercoatings, die C4-klasse corrosiecertificering heeft. Verder maakt TP gebruikt van kwaliteitscomponenten van Deense onderaannemers, waaronder Danfoss, SKF en Linak.

TP lassen