Hissink Machinery

11 maart 2024

Seppi M. Microforst pto actie

Met de Microforst pto introduceert Seppi M. een krachtige bosklepel voor tractoren van 30 tot 60 pk, geschikt voor het verwerken van gras, vegetatie en houtopslag tot Ø 13 cm. Ter introductie is de Seppi M. Microforst pto tot 30 april 2024 verkrijgbaar met een gratis extra set MINI BLADES.

Seppi M. Microforst pto bosklepel - Actie


Compacte bosklepel

Bosklepel voor kleinere tractoren

Dit nieuwste model uit Seppi’s bosklepel-serie is voorzien is van een  sterke en slijtvaste constructie van Hardox-staal. Mede dankzij een gewicht van nog geen 600 kg is de bosklepel ook geschikt voor werkzaamheden op hellingen en de ideale bosklepel voor tractoren met een vermogen onder de 60 pk.


CUT-CONTROL-rotor met begrenzer

Dankzij de nieuwe begrenzer op de CUT-CONTROL-rotor wordt het te verwerken materiaal gereguleerd. Hierdoor kunt u moeiteloos werken, terwijl voorkomen wordt dat de rotor verstikt raakt. Naar wens kan deze rotor uitgerust worden met MINI DUO beitels, voor de langste levensduur onder de zwaarste omstandigheden, of met MINI BLADES, voor een werking met minder vermogen en het fijnste eindresultaat.

Rotor Microforst pto


Seppi bosklepel met hydraulische klep

Hydraulische klep

Door de hydraulische klep te openen wordt moeiteloos een grote capaciteit behaald. Door de hydraulische klep vervolgens te sluiten, wordt het gemaaide materiaal zeer fijn vermalen.

Bosklepel voor intensief en professioneel gebruik

Dankzij de geïntegreerde technieken, die ook gebruikt worden voor Seppi’s grootste en krachtigste bosklepels, is deze Microforst ondanks zijn compacte formaat klaar voor de grootste klussen, intensief gebruik en professioneel werk.

Seppi M. Microforst pto


Seppi Microforst pto demonstratie

Plan een demonstratie

Wilt u zelf de voordelen van deze bosklepel ervaren? Plan dan een demonstratie.Deze actie is geldig tot 30-04-2024. Informeer naar de actievoorwaarden.