Hissink Machinery

Klepelmaaiers, bosklepels en bodemfrezen

Het Italiaanse Seppi M. werd in 1939 opgericht, maar specialiseerde zich vanaf 1971 in de productie van klepelmaaiers. Later werd het aanbod uitgebreid naar bosklepels (1980) en bodemfrezen (1987). Tegenwoordig is Seppi M. één van de meest vooraanstaande fabrikanten van klepelmaaiers, bosklepels en bodemfrezen. Niet alleen in Italië, maar wereldwijd.

Bekijk hier alle klepelmaaiers, bosklepels en bodemfrezen.


Seppi M. klepelmaaiers

Alleen de beste machines

Het motto van Seppi was vanaf het begin om boeren te helpen hun werk te verbeteren met efficiënte, innovatieve en eenvoudig te hanteren machines. Daarom zet Seppi zich tot op de dag van vandaag in om alleen de beste machines aan te bieden.

Tientallen jaren ervaring en onvermoeibaar onderzoek naar de verbetering van technologieën en materialen garanderen klepelmaaiers, bosklepels en bodemfrezen van de hoogste kwaliteit, die zelfs onder zware omstandigheden een ongeëvenaarde werking zullen bieden.


Seppi M. macines in Nederland sinds 1987


Seppi M. machines bewijzen al tientallen jaren hun waarde in Nederland. Zo importeren wij al klepelmaaiers, bosklepels en bodemfrezen van Seppi M. sinds 1987.

Seppi M.