Hissink Machinery

27 oktober 2022

Vier TP houtversnipperaars afgeleverd

Onlangs hebben wij vier TP houtversnipperaars afgeleverd:

TP 175 PTO

De TP 175 PTO handingevoerde versnipperaar combineert een grote invoeropening van Ø175 mm met een licht eigengewicht en een geringe vermogensbehoefte. Dit maakt deze machine uitermate geschikt voor het gebruik met onder andere compact tractoren.

TP 200 DH PTO

TP 200 DH PTO

De TP 200 DH PTO bestaat uit een door Hissink ontwikkeld onderstel met daarop een TP 200 PTO houtversnipperaar. Dankzij dit onderstel kan de versnipperaar naar links of rechts gedraaid worden. Zo kan eenvoudig hout vanaf de zijkant ingevoerd worden. De TP 200 PTO is geschikt voor het verwerken van hout tot Ø 200 mm.

TP 215 Mobile

Onlangs hebben wij de eerste vernieuwde TP 215 Mobile afgeleverd. Deze machine beschikt net als zijn voorganger over een draaiplateau tussen de versnipperaar en het onderstel. Echter zorgt de compleet nieuwe en compacte opbouw ervoor dat de motor amper uitsteekt over de weg, wanneer de machine in gedraaide stand staat. Zo kan op een veilige manier hout ingevoerd worden vanaf de zijkant, terwijl de machine minder ruimte vraagt op de weg. 

TP 215 Mobile
TP 175 elektrische houtversnipperaar

TP 175 Mobile elektrisch

Recent werd met deze elektrische TP 175 Mobile een schijvenversnipperaar afgeleverd waarbij de ecologische voetafdruk minimaal is. Met deze houtversnipperaar kan de klant op een gebruiksvriendelijke manier werken en hout tot Ø 175 mm versnipperaar, zonder uitstoot.